torsdag 9 maj 2013

Rädda Martin!

Under den här graviditeten har jag haft en hel mängd väldigt konstiga drömmar. Jag har ingen aning om var de kommer ifrån, men de dyker upp då och då.
I natt hände det återigen.

Jag drömde att min mamma och min ena syster hade kidnappat Martin Stenmarck. 


Inte nog med det, de hade krympt honom och höll honom fången i ett litet akvarium. Där underhöll han sig själv genom att sjunga schlagers. När jag kom för att hälsa på min mamma, upptäckte jag honom där i akvariumet. Det verkade som han gett upp hoppet om att friges. Jag försökte övertala kidnapparna att släppa Martin, men det var omöjligt. De var upptagna med katterna. Jo, förstår ni. De hade en kattsammankomst i sin villa och det var nästan omöjligt att få tag på min mamma och syster för att tala med dem. Dörrarna fick öppnas försiktigt så att inte kattungarna skulle smita. ..

Eftersom larmet gick innan jag hann drömma klart vet jag inte om jag lyckades rädda Martin eller inte. Jag hoppas på det!

7 kommentarer:

Casa Annika sa...

Vilken kul dröm! Fast det kanske inte var lika roligt att vara mitt i den?

Hanna Lans sa...

HAHAHA!!

my sa...

Tack för dagens roligaste! :) passande dröm nu i schlagertider. Ska ni se tävlingarna nästa vecka via webben? Du är ju lika schlagertokig som jag...

Villa Frejas bokblogg sa...

Haha men stackars Martin ;)

Mrs Clapper sa...

HAHAHA! Fantastiskt roligt!!

Marina sa...

Tja, en man i byrån eller en Martin i akvariet, det kanske går på ett ut!?

Camilla sa...

Betyder den drömmen att du har en krympt Martin i magen? Eller hur ska drömmen tydas?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...