onsdag 23 januari 2019

Sockerdetoxen då?

Ja hur går det med den? Det går finfint! Dag 21 av 31. Alltså 10 dagar kvar. Det är lite tråkigt bara. Ibland vill man ju ha nåt sött till sin kopp te eller till efterrätt en dag. Lite honung i teet är ju också gott och livar upp!
10 dagar är ju ingenting. Det klarar jag galant!

Har redan börjat fila på februaris microlöfte. Då ska jag träna varje dag. Jag valde februari eftersom vi har sportlovet då och det är lättare för mig att få till träning varje dag. Med träning menar jag minst 10 minuter varje dag av något slag. Yoga räknas (men inte varje dag), korta intensiva pass, längre hårdare pass. Huvudsaken är att det blir rörelse minst 10 min per dag. Det ser jag fram emot!

Ett andra microlöfte i februari är att göra en fotobok åt H. Vi har nyligen dammat av ett gäng fotoböcker från förr och han ser att det inte finns ett enda tillägnat honom. Stackaren! Så klart han också ska ha ett!
Så förhoppningsvis i slutet av februari skickar jag in en beställning på en bok.

4 kommentarer:

Monica sa...

Det där med sockerdetoxen låter lite svårt, är gott att ha lite honung som du säger i teet, det har jag gärna men går ju att låta bli förstås. I kaffet har jag aldrig något och har aldrig haft utom skummad mjölk. 10 minuters träning däremot, är mer än det låter, men det går och blir som att borsta tänderna ungefär, har kört sånt i många år och det är bra, bättre något än inget och bättre med något som blir av och inte kräver för mycket. Har tänkt då att nån helgdag är okey att hoppa över men gör inte det, bättre att köra jämt så det blir den där självklara vanan. Och det blir som en rutin. Lycka till med allt! Och visst ska lillkillen som nu blivit stor:-) ha sin fotobok också! Fint!

iaz sa...

Tycker du är så ambitiös med dina nyårslöften och så bra tankar! Du grejar det! Har du bestämt dig så gör du det bara. Heja dig!

iaz sa...

Och så klart H ska ha en egen fotobok, så spännande för honom att titta i den första, andra, tredje....gången. Foton är underbart att titta på och minnas tillbaka. Man borde titta på dem oftare.

Anonym sa...

Kul att läsa bloggen igen efter ett års uppehåll. Skönt med en break emellanåt.
Jag tog också en break på 1-2 år av en helt annan anledning. Cancern hälsade på hos mig. Men 2018 blev jag friskförklarad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...