måndag 7 januari 2019

New Year, New Me?

Så var det 2019. Hur det gick till? Det kan man ju undra. Känns fortfarande som att typ år 2000 var för fem år sen. Fast det är nästan 20 år sen. Säg what?

I år har jag inte ett enda nyårslöfte! Jag har mer än 12! Ha! Sug på den du! Fast inte 12 hela året. Jag kommer att köra 12 microlöften, ett löfte som  jag kommer att fokusera på under en hel månad. Det kan vara lättare än att fokusera på ett par under hela året. Väldigt lätt att tappa fokus efter bara några veckor. Men är det bara en sak under en månad känns det likoms lite nytt under hela tiden. Och sen om man trivs med det nya kan man ju alltid fortsätta tänker jag.

I januari har jag sockeravgiftning. Joråsåatt. Det blir lätt en del extra socker under jul och nyår och det är skönt att starta om lite. Så inget socker i januari.

Under året kommer jag också att ha månad då jag eventuellt fokuserar på några av dessa saker:

- skriva på min bok dagligen under en månad

- sluta med Facebook i 30 dagar eller så

- avskärma (alltså minska på mobiltiden och TV tiden)

- träna mer

- göra en fotobok med barnen (alltså uppdatera allt de senaste fem åren! Herregud vad jag ligger efter!)

- en månad då man rensar ut en sak per dag (som man inte använder)

Ja lite sånt! Känns ganska kul och jag ser fram emot detta! Vissa fokus kanske ändras under året då man ser saker man kanske bör göra istället.

Har ni några nyårslöften?

2 kommentarer:

iaz sa...

Låter smart och spännande med såna månadslöften. Ska bli spännande att följa hur det går sen, för varje månad. Om du är nöjd med utfallet 🙂 Kram

Malin sa...

Ha, jag lyckas aldrig med nyårslöften. Är liksom inte motiverad men det skall bli spännande att följa dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...