torsdag 31 mars 2011

Helt oinspirerad

Idag är det blankt i skallen. Helt tomt. Jag har liksom inget på lut att skriva om alls, som jag normalt brukar ha. Det brukar bubbla av saker som vill komma ut på pränt i bloggen, som måste ut, där och då. Nu är det stilla. Inga vågor av tankar som kluckar mot pannbenet...inte ens en vind som blåser stilla. Så kan det vara ibland tydligen. Nu har det inte hänt mig så ofta på det 1,5 år som jag skrivit. Därför kanske det inte är så konstigt att det sker just idag. Speciellt som tankarna surrar kring tentan på lördag och lite annat som händer.
Måste ju i alla fall berätta att rektorn verkar ha vaknat på helt rätt sida igår. Jag får åka på den där läskonferensen nästa vecka! Så den 8 april far jag till hufvudstaden (Ja, Stockholm :p) för att lära mig mer om läsutveckling. Dessutom är det lite böcker och material som vi ska få beställa till skolan. Bara så där. Vad har hänt med rektorn? Jag ska inte klaga!

Ja, ni ser. Trots att jag inte hade inspiration till att börja med så dök den upp lite där halvvägs. Visst är det lustigt?
Jag avslutar detta "oinspirerade" inlägg med dotterns nya favoritlåt som hon plötsligt sjunger lite hipp som happ. Det har blivit mycket musik på sista tiden på bloggen, kanske för att det är vår?

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å det händer mig lite titt som tätt att man inte har ngn direkt blogginspiration. Ofta när det är mycket annat som tar ens tid och energi i anspråk. Inget konstigt alls!
Kul att du får åka på konferensen!! :-)
Hoppas att pluggandet till lördagens tenta går bra också!
You Go!!!
kramar!!

Unknown sa...

Kul att du får åka på konferensen. Säkert jätteintressant. Jag ska lägga ut receptet på kakorna senare idag.
Ha en bra torsdag...oj vad en vecka går fort!

Martina sa...

Välkommen hit till den stora staden!

Katarina sa...

Oj, vad jag känner igen mig! Att berätta om sitt vardagsliv, måste ju vara skittrist, för andra , brukar jag tänka. Vem vill läsa om det, det händer ju inte så mycket.. Nästa dag tänker jag tvärtom, kan man verkligen skriva om allt man är med om? Ha, ha
...Så då blir det ingenting! Bloggtorka, det har vi nog alla lite av.

Toppen kul, att få resa till Stockholm, man behöver nog lite nytt mellan varven för att köra igång maskineriet igen!

Ha en bra dag!

Kram

Monica sa...

Tror rektorn läser din blogg och upptäckt vilket fynd du är;-)

Monika Häägg sa...

Så bra att du får åka till Stockholm!
Tack för musiken!

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

Hitta inspiration i mitt senaste inlägg ;-)
Jag fastnar också i de där "svackorna" ibland. Då blir det en hel del om barnen, för de hittar ju på saker mest hela tiden. Inte alltid så kul att BARA läsa om sånt, men ibland kommer livet emellan. Eller tristessen.

KUL för dig med resan och konferensen! Så får du hälsa på i "min" stad. Min och några tills ;-)

Min plats i solen sa...

Ha ha, trots att du fattades inspiration lyckades du få ihop ett inspirerande inlägg iallafall. :)

Vad roligt att det blir huvudstaden och läskonferens för din del nästa vecka. Jag hoppas att du får en inspirerande och trevlig dag. :)

På lördag håller jag tummarna för dig vännen. Det kommer gå hur bra som helst och efteråt får du fira riktigt ordentligt. :)

Jag förstår att "Waka Waka" har satt sig i huvude på dottern för det är en låt som verkligen sitter som en smäck. Och bra är den ju också. :)

Ha en strålande helg fina du och lycka till!

Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Saltis: Vad skönt att man inte är ensam! Kram!

Anna: det flyger bara veckor! Tack för receptet!

Martina: Tackar!

Katarina: Haha, så känner jag med :) Men flera följer ju en så det måste ju vara aningen intressant :)

Monica: Du är för go! :)

Monika: Varsågod!

Skrotis: ja, men visst är det så. Ofta får jag inspiration från andra bloggar också :) Som av ditt senaste! Och sen har man ju olika humör varje dag också...

Lotta: Tackar :) Ja, låten är verkligen super...jag nynnar på den också nu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...