fredag 25 juni 2010

The Dance -Off!

 Nu kommer lite bilder från förra fredagens galej på svärmors skola där N träffade en tjej som också gillade att dansa.


Tjejerna gick ut hårt med dans på varsitt håll.


Sen började de kolla in varandras moves för att kunna spinna vidare.


N blev lite blyg mitt i allt. Det var många som tittade : )


Sen kom hon igång igen! Den här bilden gillar jag för den visar verkligen rörelsen som tjejerna hade när de dansade.


De tröttnade aldrig! De bara fortsatte och fortsatte. N var alldeles röd om kinderna när de var klara. Svetten lackade i pannan.


De avslutade med lite bubbelblåsning och snow balls (isglass). Väl behövligt. N fattade inte riktigt hur hon skulle blåsa de dr bubblorna till en början. Till sist kom hon på ett eget sätt: vifta med bubbestaven så kommer det minsann bubblor! Man behöver faktiskt inte blåsa!

Idag, midsommarafton. Jag har nog inte firat midsommar ordentligt på många år. Jag har liksom kommit ifrån det. Ns första sommar var vi på väg hem från Öland på midsommarafton. Förra året var dagen innan avresa till New York, då packade vi och tog det lugnt. Det blir första gången som vi firar midsommar med N. Maken brukar ju normalt inte fira, av naturliga skäl : )
Jag har lagt N för en liten eftermiddagsvila idag. Hon brukar normalt inte sova på dagen längre, men hon var uppe lite senare igår och vaknade tidigt i morse. Redan innan kl sex hörde jag henne ropa mamma från sängen. Lite lätt så där för att se om jag skulle vakna. Hon somnade inte om som jag hoppats på. Ikväll blir det ju lite senare på grund av sent midsommarfirande nere i Battery Park. Där börjar det inte förrän klockan 17 (vår tid givetvis)...
Ha en fortsatt trevlig midsommarkväll på er hemma i Svedala!

2 kommentarer:

Saltistjejen sa...

haha SNART ses vi!
jag kommer ringa dig om en stund.
Härliga dansmooves också. E hade tyvärr värsta tantrumet i morse så vi får se om hon blivit på bättre humör eller om det är lika illa i em....
KRAM!

Ida -www.lippstick.se sa...

Vad roligt tjejerna ser ut att ha det!
Glad midsommar!
/ Kramar Ida

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...