fredag 18 juni 2010

Lat dag och jättelunch

Igår hade vi ännu en dag i vilans tecken - allt för att komma över jetlagen och förkylningar som härjar. N börjar bli lite bättre och likaså maken. Fortfarande är det hostan som dominerar. Jag hoppas det går över snart!
I onsdags däckade vi båda klockan nio på kvällen och igår försökte vi vara uppe till tio åtminstone. Jag klarade det nästan! Kvart i tio var jag tvungen att gå och lägga mig : )

Igår gick vi en sväng till Payless skoaffär där man kan hitta billiga skor. N behöver verkligen lite sommarskor och hemma är de fruktansvärt dyra. Visst, kvaliteten på Payless är kanske inte enormt bra, men ska man bara använda dem ett par månader innan de växs ur, så är det helt okej. Vi fick två par fina sandaler för 19 dollar. Inte helt fel.
Sedan gick vi till Target för att leta efter en potta till N. Det fanns riktigt high tech-pottor med musik som spelar när man kissar. Lite väl mycket för en tjej som redan kan kissa på pottan så vi valde en sits man kan sätta på toaletten så att lillan inte faller ned i toastolen. Riktigt fin!

På väg hem passerade vi ett bageri och passade på att köpa lite färskt bröd. Jag pekade ut ett som såg riktigt gott ut. När vi väl var hemma såg jag hur enormt stort det var! Jag hade ingen aning!


                                          Till vänster brödet och till höger en stor papaya.


Och vilken tur att detta jättebröd kunde göra en god jättesmörgås till lunch! Observera att det är en mattallrik och inte en assiett som brödet ligger på!


Papaya är en så vacker frukt tycker jag! Tyvärr är det inte lika god enligt mig, men maken och dottern älskar det! Jag måste öva mig lite till för att uppskatta papaya.

Idag ska vi ner till Manhattan en snabbis och sen får vi se : ) Kram på er!

6 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Payless är toppen! Jag tycker faktiskt de har bättre kvalitet än tex Din Sko, visst är det slit och slängskor, men de har faktiskt hållit ganska bra måste jag säga.

Låter som om ni har det jättebra, hoppas att förkylningarna ger med sig snart!

Malin sa...

Payless rules! Papaya skall vara söt och så kan man klämma ut lite lime på den. Är den inte söt så kan det vara.

Saltistjejen sa...

Härligt! Skönt att ni börjar komma ur jetlagen. Det är jobbigt när man däckar redan innan 20-tiden... ;-)
Är lilla N bättre nu? Hoppas hon frisknat till. Hör gärna av er i helgen! Du får gärna maila ett telefonnummer ni kan nås på.
KRAM!!!!

my sa...

Bra att ni mår bättre!

Idag verkar gå i skornas tecken, härligt. Payless är bra grejer det. De skorna som jag idag kasserade efter tre års trogen tjänst kom faktiskt från payless. 5 dollar betalade jag för dem om jag minns rätt... :) haha. Så att lågt pris alltid är lika med låg kvalitet är inte helt sant.

Trillingnöten sa...

Mrs C: Ja, billigt och bra! Och mycket fina skor :) Älskar payless.

Malin: Den här papayan var faktiskt jättesöt och god, men jag vet inte varför jag inte gillar den i alla fall. Kanske måste vänja mig vid smaken...

Saltis: Ja, jag börjar bli lite trött på att vara så trött hela tiden! Och förkylningarna är bätrte nu tack och lov! Jag mailar ett nummer, för nu har vi äntligen fixat simkort!!!

My: Fem dollar är inget! Jag såg när vi var där att de hade massor med jättefina flipflops som jag måste köpa! Hur fina som helst!

Ida -www.lippstick.se sa...

Krya på er allihop!
Det var verkligen ett enormt bröd!
Jag har faktiskt också lite svårt för just papaya, men den är väldigt vacker! Ha en bra dag!
/ Kram Ida

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...