lördag 26 juni 2010

Lekparksbesök

Idag träffade vi Ns ena gudmor S här i Bronx. Vi har inte setts på nästan ett år eftersom hon bor här och vi bår o Sverige. Vi gick till en av alla lekparker i Van Cortland Park för att leka. Idag är det skönt väder! Inte alls för fuktigt och inte för varmt heller. Tack och lov.På den stund vi var där lyckades N skrämma bort en liten tjej och dessutom skaffa en "lillebror". Han var mer än glad att leka med N. De sprang runt en stund innan den lilla killen var tvungen att gå igen.


Efter några åk med S så vågade faktiskt N åka alldeles ensam!


Ni ser! Inget gråt och inga skrik av panik! Ett lyckat åk på en kort rutschkana.

Därefter gick vi till IHOP (International House of Pancakes) för lite lunch. Där är det alltid en lång kö att få komma in och äta, men efter cirka 10 minuter kom vi in. Strawberry Banana Pancakes för mig, New York Cheescake Pancakes för maken och pannkaka med bananmun och jordgubbsögon till N.
Så här gott var det :


Japp. Slut. Men det var gott kan jag lova. Helt klart värt pengar och kalorier.


N var inte på sitt bäst humör. Solen och för lite sömn gjorde att hon var lite kinkig så lite bus vid bordet var nödvändigt för att hålla henne på bra humör. På hennes haklapp står det: My dad is stronger than your dad. Något som uppskattades av ett par vid bordet bredvid som fick sig ett gott skratt!

Nu är vi hemma och N får sova lite middag. För alldeles snart kommer N att får träffa sin farfar för allra första gången! Det ska bli jättespännande! Äntligen säger jag bara : )

6 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Så söt hon är! Och så charmigt med plåster på båda knäna!

Saltistjejen sa...

Ojojoj! Hoppas nu att farfarsträffen går bra! Jag föstår att hon kan vara lite trött ibland också. Det är ju MASSOR med nya intryck HELA tiden för henne nu! Så är det ofta när man är "borta på semester" eller så tycker jag. De saknar sin rutin även om de ofta har roligt också.
Kram!

Emmama sa...

Nu har jag ÄNTLIGEN lagt till din blogg i min lista så nu ska jag inte missa fler inlägg. Har varit en hektisk sista månad och jag har missat massor här men läst i fatt nu! Så häftigt att ni är där nu och att N ska få träffa farfar är STORT! Berätta sen hur det gick! :) Kram!

Trillingnöten sa...

Mrs C: haha, de dar plastren ar lustiga! Maste ha dem pa, annars pillar hon pa sarskorpan hela tiden :)

Saltis? Ja, det har vi verkligen markt! Intrycken haglar hela tiden och humoret paverkas mycket av det ocksa. Och energin!

Emmama: Vad bra! Jag foljer ju din blogg, men hinner inte kommentera lika mycket under semestern! Men jag laser! :)

Ida sa...

Vilka härliga och somriga bilder, hoppas det blir mycket av den varan nu =)

Trillingnöten sa...

Ida: Ja, det blir nästan lite väl mycket av den varan just nu :) För en svensk i alla fall :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...