söndag 20 juni 2010

På promenad i parken

Igår hade vi en mysig dag med familjen. Vi gick på promenad genom Van Cortland Park där jag brukar springa på mornarna. Det är en enorm park med massor av lekparker, fotbollsplaner, tennisplan, hästar (nånstans i parken), golfbana, löparspår och en massa annat. Jag har bara besökt en bråkdel av parken.
Det var en väldigt varm dag och luftfuktigheten ganska hög. Vår tanke var att gå till parken och besöka lekparken, men likt många andra "korta" promenader i New York blev denna en rejäl promenad. Det spelar nästan ingen roll om man bara tänkt gå runt hörnet för att handla, det slutar oftast med att man går en bra bit till...Det är en av fördelarna med New York - många promenader.


N i lekparken. Hon hade ganska roligt tills en liten pojke kom och var lite väl våldsam för vår smak. Då gick vi. Det var ändå dags.


Det var massor med folk i parken eftersom det var så fint väder. Hela familjer med vänner och bekanta grillade och spelade musik i parken. Det såg jättemysigt ut. Mindre mysitg var det i morse när jag sprang. Skräp överallt. Då menar jag verkligen överallt.


                                        Den obligatoriska glassbilen så klart. Syns här mellan träden.


                                 Lite korv från korvmojen är väl heller aldrig fel en dag som denna.


                                    Visst är det lite klassiskt med huset med brandstegen utanför huset?


                                          En idé till vår bil kanske? Fast med den svenska flaggan? : p

                         Staty vid en av ingångarna till parken. Ni kan väl historien om sköldpaddan och haren?


Dagen avslutades med morotskaka givetvis. Den var så himla god. Så god att den försvann innan jag hann ta kort på den!


Jag tänkte avsluta detta inlägg med denna bild. Tänk på det under dagen. Det är det livet handlar om. Att älska och skratta och vara lycklig. Låt inget trycka ned er!

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Underbar dag!!! Fast jag ler lite. Att du tyckt det var hög luftfuktighet... haha JAG tycker det är SKÖNT nu för att uften är så TORR!!! jämfört när det är riktigt fuktigt då!!! ;-)
Trist med killen i lekpparken men sådant händer rätt ofta här tycker jag. Särksilt större abrn kan vara lite väl aggressiva eller hårdhänta och vår E gillar det inte alls. Hon är lite smårädd och blyg så ofta blir hon väldigt ledse om ngt stort barn kommer för nära även när de inte 2ögr" henne något,
KUL att du ringde! Om jag lät lite stressad eller konstig var det för att jag var mitt i solskyddssmörjning av E och det gillar hon inte så jag var lite "mitt uppe i ett rkig" kan man säga.. ;-)
Hoppas vi ses på Fredag! oavsett midsommarfirande i battery park tycker jag vi bokar fredagen för träff! :-D
Stor kram till er!

Marianne sa...

Vilken skillnad mot Sverige! Jag tänker på N:s lilla vän som hon hittade på fem sekunder mot den där sura flickan som inte ville leka i Sverige! KUL att N har fått en liten kompis!

Haha, ja mycket promenerande blir det i NYC, bra för hälsan.

Ha det fortsatt jättebra!
Kram!

elin sa...

Låter som ni hade en toppen dag. Måste säga att den därparken låter jätte mysig.

my sa...

Vilka fina bilder! Och vad härligt ni verkar ha det! :)

jag ska nog också passa på att ta en promenix i solen idag, tack för tipset!

Trillingnöten sa...

Saltis: Men eller hur! Jag blir helt galen av "hög" luftfuktighet :) Vilken skillnad det kan vara :)
Ingen fara det där med stressighet på telefon! Livet är stressigt med barn och det spelar ingen roll när man ringer :) Fredag! Ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det!! Kram

Marianne: Ja, men visst är det fantastiskt hur annorlunda det kan vara! Jag är glad att N får lite kompisar som hon kan leka med :)

Elin: Parken är helt fantastisk! Jag älskar den verkligen. Det finns massor att göra och mycket träd och grönt. Kunde inte bli bättre!

My: Ja, man ska inte klaga på hur vi har det :) Ut i solen med dig nu!!

Min plats i solen sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på! :) För mig som aldrig har varit i det stora landet så är det ren njutning att läsa om era äventyr och se alla dina fina bilder. Du väcker en längtan i mig att åka till den stora staden en dag i framtiden. :)

Sköt om dig vännen!
Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Lotta: Vad kul att höra! Det är helt klart värt ett besök! Bara att ta med en hel del pengar (trots att mycket faktiskt är gratis), kamera med mycket minne och bra skor! Då kommer man ha en fantastisk tid :)Kram på dig!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...