onsdag 23 juni 2010

Till paradiset och tillbaka!

Igår fann vi paradiset på jorden!
Paradiset heter The Chocolate Room och ligger i Park Slope i Brooklyn. Jag vill bo där, och om möjligt: i själva Chocolate Room. Ett paradis i choklad helt enkelt.Choklad så långt ögat kunde nå. Drickbar, ätbar och som tillbehör. Menyn var som en dröm! Chokladtårta, chokladbrownies med glass, chokladpudding, chokladkräm, chokladpraliner, varm choklad med marshmallows, chokladshakes....listan var lång och det var himla svårt att välja. Munnen vattnades vid varje rad man läste. Till slut var vi helt enkelt tvungna att välja när servitrisen frågat oss ungefär fyra gånger om vi var redo att beställa.


Jag valde en chokladkräm med kolapudding och kokosgrädde med ett chokladflarn.


Dessutom kunde jag inte låta bli: Chocolate ice cream soda drink till det!


N fick en makalöst god chokladpudding. Hon orkade inte hela. Så jag erbjöd mig att hjälpa till...Otur ;p


Maken tog en Brownie med glass och chokladsås. Den var också ruskigt god! (Man är ju tvungen att pröva allt liksom!)


själva Park Slope var också mycket trevligt. Tydligen har New York magazine valt området som det bästa att bo i baserat på hur skolorna är, vilka restauranger som finns, affärer etc. Och jag måste säga att det var väldigt fint, lugnt och trevligt.


Polisstation i närheten. Alltid bra. Tunnelbana alldeles där också. Sex stopp till Manhattan.


Gårdagen var fantastisk. En chokladälskares dröm. Förmodligen blir det ännu ett besök innan vi far hem till Svedala. Eller två. Eller tre...eller nåt sånt.

8 kommentarer:

Sara sa...

Det stället skulle jag älska! :)

Ida -www.lippstick.se sa...

The chocolate room låter verkligen som en dröm!
/ Kram Ida

Saltistjejen sa...

Å Park Slope är jättefint!! Ett tag ville M flytta dit men jag ville INTE pendal igen hahahahaaa! De har ju en jättefin park där också. Sammma arkitekturer som gjort Central Park! Värt att gå runt i. Plus att Brooklyn Botanical Garnde och Zoo ligger i närheten också! :-)
Och det där chokladstället låter underbart!!! kanske ngt vi skulle kunna göra en utflykt till ihop senare!?!? :-)
Jag har mailat dig lite om fredagen.
KRAM!

Marianne sa...

Vilken dröm! Åh, chokladpudding, jag älskar chokladpudding! Det har jag inte ätit på evigheter, för jag vet inte hur man gör det. Jag tror jag får googla fram ett bra recept.

Kram!

Min plats i solen sa...

Hjälp, man blir ju helt sjuk av att läsa ditt inlägg vännen! ;) Som den chokladtok jag är hade det verkligen varit rena himmelriket att stega in på det där stället. ;)

Jag förstår mycket väl att ni kommer att besöka detta härliga ställe ytterligare gånger innan ni åker hem. ;) Ät och njut och ha det bäst! :)

Kram Lotta

my sa...

MUUUUUMS! Choklad! Tror det finns nått liknande ställe i Bryssel...måste tvinga sambon att ta med mig dit. :)
Vilket trevligt område! Kanske dt ni borde flytta sen?! ;)

Camilla sa...

Mmmm, låter härligt gott! Choklad är gott i de flesta former.

Trillingnöten sa...

Sara: Gillar du choklad så jösses! Detta ställe är himmelriket som sagt!

Ida: Man kan knappt tro att det är sant :) Faktiskt!

Saltis: Vi är sugna på att flytta dit så småningom! Verkar vara ett jätetfint ställe. Sen beror det ju på var man får jobb som sagt. Inte så kul att pendla över timmen överallt heller...

Marianne: Chokladpudding är fantastiskt! Förut har jag bara ätit sån där pudding som man blandar själv från pulver. Men efter att jag smakat riktig pudding går jag aldrig tillbaka till pulver!! Aldrig! :)

Lotta: hahaha! Du kan tänka dig att sitta där och välja vad man ska ha! Man vill liksom ha lite av allt. Men när man väl har en så orkar man ju inte äta mer egentligen...fast man vill!

My: Gå dit! Jösses :) Choklad i Bryssel dessutom! Måste vara underbart! Vi funderar verkligen på att flytta dit. Beror på pris på bostad och sånt. Det är ett populärt ställe numera så priserna kommer nog att öka ett tag till....

Camilla: Ja, choklad är verkligen användbart! och det finns så många olika sorter också som smakar så himla gott!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...