torsdag 24 juni 2010

Seaport

Idag åkte vi till ännu en favoritplats: South Street Seaport. Det är ett jättemysigt ställe nere vid Brooklyn Bridge. Det finns en stor galleria, mysiga restauranger, taxibåtar och mycket att se. Jag älskar verkligen att bara gå på terassen och mysa och titta på utsikten med en glass i handen.
Givetvis hamnade vi på en stor rea på Gap och hittade lite fina kläder till N för en väldigt billig peng.


Hela vägen ned till vattnet befann sig människor i fotbollsfeber på grund av VM. Det fanns en liten plan där små tjejer och killar testade att sparka boll, massor med souvenirer sponsrade av Puma...jättemysigt!


Utsikten från terassen. Brooklyn Bridge. Den är fantastiskt vacker tycker jag! Ståtlig och robust.


                                              Man ser ända till Brooklyn från terassen också.


                                            En liten hemmagjord sandstrand på nedre terassen.


                                       N i sin keps som visar att hon hejar på Spanien i VM. Så klart.


Något som verkligen är rena himmelriket här i New York är airconditioner/AC. Utan den skulle jag nog smälta bort. Och något som är fantastiskt är att vara ute på stan och gå i värmen och den fuktiga luften och sen gå förbi en affär med dörrarna öppna. Den kalla, friska luften från ACn strömmar ut och man får en tillfällig lättnad från värmen. Hur skönt som helst.
Det värsta som kan hända är att man står nere i den varma tunnelbanan och väntar på att tåget med den underbara ACn  ska komma och så när tåget äntligen kommer hamnar man i den enda av vagnarna som inte har en fungerande AC! Så svettas man som en gris hela vägen hem.Tack och lov för AC säger jag bara!

Imorgon är det ju midsommar och spännande saker är på gång. Vi ska nämligen träffa Saltistjejen och hennes familj för första gången. Det ska bli hur spännande som helst!

2 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Wiiih! Japp imorgon blir det träff!
Du jag har mailat dig och Anki.
Ska bli såååå kul!!!
kramar!

elin sa...

Tack så jätte mycket! Hoppas ni haft en toppen dag.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...