tisdag 1 juni 2010

Huvudet som nästan sprängdes

Det blev en lång och jobbig början på veckan av någon konstig anledning. Morgonen var ganska bra, kände mig lite trött när jag coachade eleverna på idrotten. Som tur var hade jag bara sju elever idag dessutom. Fantastiskt! Så skulle man alltid ha det faktiskt :D
Efter lunch fick jag huvudvärk som inte gav med sig, trots alvedon. Och jag kände jag mig ganska trött sista timmen. Jätteskumt. När jag kom hem sen somnade jag i nästan en timme i sängen, men huvudvärkenförsvann inte! Det brukar den göra efter en tupplur. Hela kvällen gnagde den hål i skallen. Inte superont, men tillräckligt för att jag inte skulle orka träna och tillräckligt för att vara obehagligt.

Nu på morgonen känns det bättre. Men när man har haft huvudvärk nästan en hel dag känner man ju efter extra noga för att se om skiten kommer tillbaka. Och då kanske den gör det! Det blir som en ond cirkel. Jag ska sluta känna efter. "Jag mår som en nyponros, jag mår som en nyponros, jag mår som en nyponros" (mitt mantra för dagen!).


5 kommentarer:

Marianne sa...

Jobbigt med sådana där huvudvärksdagar, jag har alldeles för många av dem tyvärr. Särskilt när jag är trött och har sovit dåligt.

Hoppas att du verkligen mår som en nyponros nu!!!

Saltistjejen sa...

Förresten! Vilken FIN HEADER du har nu! Den är ny!!
:-)

Saltistjejen sa...

Usch vad jobbigt! Jag kan själv få migränliknannde huvudvärk när jag varit lite stressad. Kanske är det slutet på terminen som gör att ditt huvud är lite extra "känsligt"?
Hoppas att den håller sig väck nu värken!
Kram!

Stef sa...

Inte roligt med huvudvärk! Det är skitjobbigt, jag får alltid huvudvärk när lågtryck kommer in och då är det inte roligt. Jag kan ha huvudvärk en hel dag då också!

kram

Trillingnöten sa...

Marianne: Ja, jag tror faktiskt det kanske berodde på sömnen! Nu är det så himla ljust här så jag vaknar av solen jättetidigt och sover sen halvdant fram tills klockan ringer...solen är bra på sitt sätt, men onödigt på morgonen :)

Saltis: javisst! Nu i slutet är jag helt mör. Kan knappt vänta på att få vara ledig en stund. Det har verkligen varit intensivt. Tack förresten! Det är maken som komponerat headern. Jag har velat ha en ny länge, men jag fattar ju liksom inte hur man gör...så han gjorde en som överraskning igår! Kram!

Stef: Nae, usch! Jobbigt och få sån huvudvärk! Jag har nog inget sånt tack och lov, men har lätt för att få huvudvärk...Hoppas vädret hos dig är bättre idag förresten :) Kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...