lördag 27 augusti 2011

Härlig helg!

Vädermänniskorna har lovat en väldigt varm och fin helg och det tycks faktiskt stämma. Solen skiner för fullt och det ser riktigt varmt ut ute. Passar perfekt! Vi ska ut på en mässa som finns i stan. De brukar arrangera den vartannat år och det är oftast ganska roligt att gå. Det finns en del hel utställare och sen brukar det vara uppträdanden och sånt. Lite kul i alla fall. Roligt att det är nåt som händer i lilla stan.
Tyvärr verkar det som jag förärats en hemsk huvudvärk dagen till ära. Jag ska vila lite, ta lite piller, dricka vatten och förhoppningsvis går det över till i eftermiddag!
Ha en fin lördag mina vänner!

17 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Jag vaknade oxå med huvudvärk idag! :( Solen skiner här med iallafall, härligt.

Trillingnöten sa...

Jag hoppas det inte utvecklar sig till mer huvudvärk och att din dag blir riktigt fin!!

Emma sa...

Hoppas du kn göra dig av med värken och ha en trevlig helg i solen!

Malin-Charlotta sa...

Åh, hoppas skallevärken flyttar långt bort typ NU !! Tänker på dig och önskar du får en riktig myslördag med familj och mässa :)

Trillingnöten sa...

Tack! Det känns aningen bättre nu. Kanske att det var städningen som gjorde susen? jag garderar med lite mer piller så småningom :) Ha en härlig lördag!

Husfrun sa...

Tack detsamma, hoppas din huvudvärk går över och att ni får en trevlig dag.

Trillingnöten sa...

Husfrun: Vi skrev visst kommentar till varandra samtidigt :) hahaha...ha en superfin dag och hoppas segheten försvinner!

Monica sa...

Hoppas huvudvärken försvann och du kom ut i det fina vädret, verkligen skönt med en sommardag till, trevlig helg önskar jag dig och familjen:-)

Marina sa...

Hoppas du fick en jättebra lördag i det vackra vädret!

Trillingnöten sa...

Tänk att huvudvärken försvann efter lite piller, så jag hoppas den inte kommer tillbaka :) Solen är så varm och skön nu!

Kim M. Kimselius sa...

Verkar som om det är "huvudvärksdagen" idag, för många som jag har mött idag har haft huvudvärk. Härligt att höra att din försvann. Hoppas du har haft en underbar dag!
Kram Kim

Trillingnöten sa...

Vad skumt att det är så Kim! Kanske är det vädret? Mycket möjligt! Jag har haft en fantastisk dag :) Hoppas din var lika fin, kram!

Steel City Anna sa...

Mycket nyfiken på vad det var för en mässa :)

Trillingnöten sa...

Anna: Det är som en företagsmässa där företag från trakten "ställer" ut för att visa upp sig :) Brukar vara intressant. Det finns fler företag än man tror! Och så finns det fina erbjudanden, trevliga jippon och god mat. En perfekt dag ute!

Anneli sa...

Hos oss är det oväder. Hoppas att det har gått över vår del av landet nu. Och att ni slipper det :)

Trillingnöten sa...

Anneli: Tyvärr vaknade jag upp till ösregn idag! Men det gör inget :) Jag fyller år och livet är skönt! ha en fin söndag!

Bodypalace sa...

Hej kommentera gärna minst 3 inlägg i min blogg för att peppa tjejerna och killarna som är med.

Kommenterar du så kikar jag gärna in i din blogg igen och läser igenom mer noggrant ;) och kanske gillar jag din blogg så mycket att jag lägger till den i "bra bloggar" i min blogg så mina 500-1000 beöskare kan hitta till dig också.

Mvh Bodypalace – en blogg där alla är vackra & unika
(ursäkta reklamen men jag ser den som positiv, vill att så många som möjligt ska hitta till bloggen för se budskapet jag vill sprida och motverka kroppsidealen som media spyr ur sig)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...