måndag 15 augusti 2011

Välkommen måndag!

Låter lite hurtigt halv sex på morgonen kanske? Faktum är att trots att jag visste att jag skulle upp okristligt tidigt till första dagen på jobbet, kunde jag somna i hyfsad tid igår kväll. Det ni! Sedan är det väl bättre att starta veckan på ett positivt sätt när man ändå är igång. Det blir ju inte bättre för att man surar och spelar helt emo. Tror jag. Har ju inte testat i och för sig.

Jag startar veckan med terminens första måndagslista! Jag har haft en paus under sommaren för jag har inte haft nån anledning att vara mer positiv en måndag, men nu gör den come back. Listan skapades av JennyN och har spridit sig runt bloggvärlden.

Idag är det måndag och jag är glad för att:

  • jag har haft en helt fantastiskt skön och lat sommar hemma med familjen. Solen har skinit mest hela tiden och inga måsten har förstört sommaren!
  • det finns så fina människor som delar med sig av sin kunskap. Som Lina till exempel. Hon ordnade ett fint kostschema till mig nu när jag är på gång med projekt "Bästa Formen". Bara så där!
  • jag slipper dubbeljobba. Vi hittade en kollega till slut, i grevens tid.
  • snart börjar alla bra TV-serier på TV igen för hösten är nära, om inte faktiskt här redan.
  • jag har så fina och kloka läsare som inte är sena med att komma med uppmuntrande ord och genomtänkta kommentarer
  • det fortfarande finns så många sommarpratare kvar att njuta av på väg till jobbet
  • vi har en vecka att planera innan eleverna kommer tillbaka. Det finns mycket att gå igenom nu med nya läroplanen. Yikes.
  • min familj finns här när jag kommer hem efter jobbet. Den är som alltid fantastisk, underbar och så go! Jag är lyckligt lottad!
Nu ska jag äta frukost, packa mellanmål och böcker. Sen bär det av till jobbet och första dagen med nya kollegan. Jag hoppas verkligen att hon är en toppenmänniska. Hon har ju halva mitt namn så det bådar gott (den andra halvan). Håll tummarna!


14 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Håller tummen, lycka till idag med jobb och nya kollegan!

Stef sa...

Låter som en bra måndagslista! Ha en superfin dag på jobbet! kramar

Jojjo sa...

Härlig inställning! Tyvärr lyckades inte jag anamma den i morse, haha. Förr älskade jag måndagar, nu är de ok men inget jag verkligen längtar efter. Tror jag måste lära mig att gå och lägga mig tidigare på vardagar, helt enkelt...

Och som Duktiga Tjejen säger - lycka till idag!

Husfrun sa...

Håller tummarna för att dagen blir toppen och inspirerande. Och att nya kollegan är trevlig. Och att du inte blir för trött.

Camilla sa...

Hoppas att du har en bra dag på jobbet med nya och gamla kollegor.
Det blir inte mycket gjort för mig på jobbet en sån här dag när så många kommer tillbaka från semestern, men trevligt :-)

Anonym sa...

Have a great year! I am sure you will make it fun too.
N's Nana

Ellen - College USA 2011 sa...

Va fin din blogg är, jag älskar bloggar där folk har lyckats hålla kärleken levande då man kommer från olika länder, min pojkvän är också amerikan och jag ska flytta till honom om 4 dagar för att samtidigt läsa på college i Kalifornien.

Min plats i solen sa...

Vilken härlig start på dagen och veckan och du har så rätt, varför börja veckan på ett dåligt sätt när man kan börja den på ett bra? :)

Jag hoppas att du hade en fortsatt fin dag och att du och kollegan klickade bra tillsammans? :)

Härlig måndagslista som alltid! Vi har alla så mycket att vara tacksamma och glada för. Det gäller att inte glömma bort det.

Tack snälla du för att du delade med dig av minnen från din egen skoltid på min blogg. Och vilket du är ett tydligt bevis på så är livets största gåva att kunna förlåta. Förlåta och gå vidare! Du har ett stort hjärta vännen!

Ta hand om dig du fina och ha en riktigt fin vecka!

Kram Lotta

Steel City Anna sa...

Happy Monday på dej själv du :) Ny läroplan låter spännande!

Anneli sa...

Tänk att sommarlovet redan är över. Det känns som om det började igår och ändå känns det som om det var för länge sedan. Konstigt! Hoppas att du har haft en skön sommar och att du är redo för en ny härlig termin :)

Katarina sa...

Lycka till med jobbstarten!

Malin-Charlotta sa...

Underbar lista! Tack! Och det gick ju fint på jobbet,Trillis, tänk att allt är precis som det ska vara:)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Härlig måndagsglädje du sprider!

Alexi sa...

Vilket fint inlägg =D stor kram till dig!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...