lördag 8 maj 2010

Dansant

Min dotter är väldigt dansant. Så fort hon hör en rytm börjar hon att hoppa runt och dansa. Favoritkanalen är MTV och alla andra musikkanaler för den delen också. Just nu är favoritmusiken Florence and the Machine. När vi börjar spela deras musik är det fart minsann.  Hon har ett par moves som jag inte vet var de kommer ifrån heller. Kan ju vara någon musikvideo :) Det är mycket skak på rumpan och vifta med händerna. bara det inte är Madonnas moves! Eller nån annan "skaka-rumpan-person"! Ojoj. Hon bjuder upp alla till dans, men mest sina gosedjur och sin baddocka. Hon dansar tätt med dem och pussar dem på huvudet då och då :)
Numera försöker hon också sjunga med, eller i alla fall mima, till sångerna. Hon använder nästan vad som helst som mikrofon dessutom. Hårborstar, trollstavar, mobiltelefoner, you name it.
Det här med att dansa har hon gillat sedan hon var bara ett par månader gammal. I och för sig så dansar vi gärna med henne. Vi rockar loss ibland när jag kommer hem från jobbet. I mitt fall kanske det inte blir dans direkt - mer "rörelser -som -ska- föreställa- dans- i -takt- till-musik".
Ja, meningen var ju att alla bilder skulle hamna under varandra så att det blev som en filmsekvens. Testa! Jag är ju så smart ibland att det är läskigt. Ödmjukhet! Ödmjukhet!

Idag är det lördag. Härligt, härligt, härligt. Vi ska mysa och sen kanske ta en tripp till skogen. Hoppas ni får en fantastisk lördag!

7 kommentarer:

elin sa...

ja klänningen är verkligen fin. Jag skulle också kunna tänka mig att gifta mig som ni gjorde. Spara pengarna och ändå gifta sig.

Stef sa...

Awww så söt hon är din dotter! :)

Ida -wwiw.lippstick.se sa...

Vad roligt att hon gillar dans hon är så söt!
/ Kram Ida

Marianne sa...

Så söt hon är! Lite lik min guddotter i Istanbul, faktiskt!

Trillingnöten sa...

Stef: Tack :) Hon är så go!

Ida: Ja, det är roligt att hon gillar dans. Vi får uppmuntra det helt enkelt :)

Marianne: Vad kul att hon är lik din guddotter!!

Saltistjejen sa...

Hahah! VILKEN SÖTNOS!!! Hon är ju så härlig! Vår lilla E dansar ännu inte så mycket utan föredrar att hoppa haha! Som en groda! Och sjunga älskar hon så det gör hon nästan hela tiden. med eller utan ord....
:-)
Vad stor din tjej är också! Hoppas verkligen vi får tid och möjlighet att ses när ni kommer hit i sommar! :-)
Kramar!

Trillingnöten sa...

Saltis: Vad gulligt med grodhopp ju! Helt underbart! Då har vi ju en grupp här med två tjejer; en som gillar att dansa och köra och en som gillar att sjunga :)
Jag hoppas också att sommaren bjuder på opportunity att ses! Kram till dig!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...