tisdag 4 maj 2010

Livet...

Livet känns så mycket lättare när solen skiner...eller hur? Alla problem väger tyngre på ens axlar och man ser allt i ett annat ljus : ) Jag tror jag flyttar till ett land med sol och värme året runt istället. Fast jag skulle nog sakna hösten lite. Och kanske när våren kommer. Man kanske behöver årstider för att uppskatta allt lite mer?

5 kommentarer:

Sara sa...

Ja jag skulle inte vilja vara utan årstidernas växlingar. Tycker det är underbart. Men jag måste säga att vi fick lite väl mycket vinter i år!

My sa...

Håller med! Sol och ljus gör STOOOR skillnad, tyckte inte ens det var så farligt att gå upp 04.00 i morse för att skjutsa sambon till fågelskådning(!) med klassen. Solen var ju redan på väg upp!!

Hurra för värme och vår!

Malin - Mamma till Lily sa...

haha japp.. dem bilderna är tagna idag.. och inte är det lite snö heller...:P

Stef sa...

Ja jag håller med dig helt och hållet! Sol gör livet lite lättare känns det som. Fast jag gillar hösten också, inte i sverige men i usa, hösten är mycket finare där!

Trillingnöten sa...

Sara: Ja, årstiderna är fantastiska i sig. och jag håller med dig att vintern minsann var lite väl lång. Man får vara försiktig när man önskar sig en vit jul nästa gång!

My: hat? Hur tidigt är det egentligen lagligt att gå upp? och du skjutsar honom? Vilken fantastisk flickvän du är :)

Stef: Jag håller verkligen med att hösten också är fin. Speciellt i USA. Upstate New York med alla fina löv och fantastiska träd. Men allt är ju lite större i USA :P

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...