lördag 15 maj 2010

Kul med långhelg

Så himla kul med långhelg är det inte när det bara öser ned regn. I torsdags när det regnade var jag ganska tacksam. Jag hade ingen lust att vara ute, jag ville bara sitta inne och häcka. Då är regn en fantastiskt bra ursäkt. Igår regnade det också. Men det slutade efter ett tag. Det var perfekt. Precis när jag skulle på lunch med en vän. Och på vägen hem tänkte jag att det faktiskt är ganska bra med regn på våren. Trädens blad får extra mycket liv och blommorna extra mycket färg. Jag var på glatt humör och tackade regnet för allt det vackra. Senare på kvällen kom solen också fram en sväng - precis innan det var dags att gå ned igen. Men ändock, solen var ute. Hoppet fanns att lördagen skulle bjuda på sol.
Nu sitter jag här. Lördag morgon. Nyss öppnade himlen sig och regnet forsade ned från molnen som den värsta av syndafloder. Det ser mörkt ut för mig. Jag har nämligen lovat maken att gå till affären nu på morgonen och inhandla ingredienser till dagens brunch som han ska laga. Att lova saker är dumt ibland. Jag får sätta på mig storstövlarna och ta paraplyet helt enkelt. Ett annat alternativ vore ju lilla jollen. Men en sån har vi inte än. Tur att det inte är så himlans långt i alla fall!

3 kommentarer:

Sara sa...

Sv: Inte visste jag att det fanns en bok. Måste genast undersöka. Butler är snygg och charmig. Men han som spelar William är såååååå mycket snyggare! Yum!

Ida -www.lippstick.se sa...

Hoppas det blir bättre väder, iallafall ett uppehåll när du ska handla!
Hoppas du får en riktigt bra helg med god brunch!
/ Kramar Ida

Trillingnöten sa...

Sara: Jovisst. Boken var fantastiskt! William kommer jag faktiskt inte ens ihåg så för mig var han nog inget vidare :p

Ida: ja, det mycket bättre än planerat! Ha en superbra dag!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...