måndag 5 november 2012

Okej, bring it on!

Så, för lite mer än en vecka sedan beställde jag en alldeles ny vinterjacka. Den jag hade tidigare, hade jag haft i nästan fyra år och var inte alls värd att ta med i flytten till New York. Det fanns andra, viktigare, saker att prioritera.
Därmed var det dags för en ny vinterjacka. En riktigt skön, varm en. Efter en del letande hittade jag den perfekta jackan. Maken klickade hem den åt mig och jag såg verkligen fram emot paketet. Temperaturen har verkligen sjunkigt drastiskt de senaste veckorna. Det lider mot vinter.
I alla fall. Jag såg på hemsidan att de skickat den, att den var på väg. Ända fram till förra måndagen då Hurricane Sandy drog fram. Plötsligt stod det på hemsidan: Monday October 29th. Natural distaster.
Min jacka var då i New Jersey, den stat som drabbades hårdast av stormvindarna och översvämningarna. Sicken otur för jackan. Som tur var skickade de ganska genast en ny jacka och den kom fram idag. Goda tider med andra ord!
Imorgon kan jag gå riktigt varm till jobbet!

Min nya jacka. OBS! Inte jag på bilden :p

6 kommentarer:

Katarina sa...

Bra att de kunde fixa dig en ny jacka.!

Villa Frejas bokblogg sa...

Skönt så att du kan hålla dig riktigt varm i vinter.

Västgötskan sa...

Snygg! Skönt att den kom fram till slut. :-)

Kram M

ZtorZillen sa...

Snygg jacka!

Camilla sa...

Skönt med varm jacka. Det börjar verkligen bli dags för varnare kläder. Idag frös jag till och med inomhus så i morgon får det bli en varmare tröja.

Min plats i solen sa...

Finfin jacka och det är verkligen service att skicka en ny jacka till dig och det såpass snabbt. Skönt att veta att du håller värmen där borta på andra sidan.

Själv letar jag vidare efter en ny vinterjacka. Jag har ju kvar min gamla men de känns som om det vore dags att ta steget in i den moderna jacktiden och jag letar och letar. För jag och modet är inte överens denna vinter. Jag vill ha en lite kortare jacka men i år är det bara långa jackor i handeln (ok, jag erkänner, då har jag räknat bort knallila och orange korta jackor). Men jag ger inte upp, jag letar vidare. ;)

Läser på nyheterna att en ny storm är på väg mot New York. Inte lika stor som Sany men jag kan tänka mig att det mot en sargad del av landet är illa nog. Tänker så på er och hoppas att den inte ska slå allt för hårt. Att ni ska få behålla strömmen som ni nu äntligen har fått tillbaka. Lova att ta hand om er vännen.♥

Stor kram
Lotta

Ps. Finns du kvar på samma mailadress?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...