onsdag 7 november 2012

Uppdatering

Här kommer en snabbuppdatering från andra sidan Atlanten:


  • Var det någon som missade att President Obama blev omvald igår? Bra. Jag firar och jublar och ser fram emot att förmodligen kunna rösta i nästa amerikanska val. Demokratiskt.
  • Vinterjackan jag skrev om i förra inlägget kom väl till pass idag då snö (what?) kom. Här kallas det visst snöstorm (say what again?) medan vi hemma i Sverige kallar det vinterdag. Å andra sidan är jag lite räddare härikring eftersom det inte finns lag på vinterdäck under vintern...
  • Vinterskor är guld värda. Trist att jag inte har några än (vem tusan trodde att det skulle snöa i november här? Inte jag i alla fall. Tack växthuseffekten?)
  • Tredagarshelg är på gång. Veterans Day på måndag. Inte mig emot. Jag skulle kunna fira vilken högtid/helg som helst, bara det innebär nån ledig dag. Varför kan inte kladdkakans dag vara helgdag?
  • Det här med algebra (remember mitt kommande matteprov) börjar "grow on me". Faktiskt ganska kul. Än så länge. Vad är det för upp-och nedvänd värld jag lever i nu? Matte? Roligt? Fast jag ska inte ropa hej förrän jag kommit över bäcken givetvis. 
Allt väl med er hoppas jag?

Längtar efter sommaren redan

12 kommentarer:

Marina sa...

Tack för en bra uppdatering - nu vet jag allt jag behöver veta! Ha en bra fortsatt kväll!

Saltistjejen sa...

Haha även i södra delarna av Sverige skulle detta nog kallas snöstorm.. ;-) Allt är relativt. MEN jag håller med dig om att det är värre här på så vis att ingen har vinterdäck!! Jag är glad att jag slipper ge mig ut på vägarna imorgon och köra. Det blir ytterligare en hemmajobbardag.
BRA att du fick din vinterjacka i tid iallafall! För de är rät kyligt nu.
Kram!

Camilla sa...

Jag älskar Algebra. Jag tycker i och för sig att all matte är rolig, men algebra är bäst. Lycka till!

Unknown sa...

Toppen med en uppdatering. Hu för snö. Det hoppas jag vi slipper ett litet tag till. Hur går det med sådant väder när allt är upp och ner där? Och det här med snöstorm när marken knappt är vit har alltid roat mig. Tänk så annorlunda man ser på saker.

Ha det så bra och fortsätt ha det roligt med matten (hur det nu är möjligt).

kram kram

Min plats i solen sa...

Uppdateringar gillas. :)

Njut av extra lång helg och ta hand om dig i vinterlandskapet.

Kram Lotta

Katarina sa...

Då vet jag mer :) Kram

Emma sa...

Ingen snö i Montreal. Det föll lite snö över Vermont när vi var där i helgen, eller snarare snöblandat regn, men inget som varade. Häruppe brukar vi vara först med snön annars.

Jag vill också kunna rösta i det amerikanska valet. Men jag är glad att det gick som jag ville den här gången. Att det var vad de flesta ville.

my sa...

Härligt med snö?! Skulle faktiskt gärna ha lite snö här nu i vintermörkret.

Och det där med att matte är kul...jag har ju en naturlig aversion mot matte, men jag tyckte faktiskt det var roligt under tre år - de jag gick i amerikansk skola utomlands. Det är något med usa och deras sätt att lära ut matte tror jag, det funkar för mig! Lycka till!!

ZtorZillen sa...

Salomon har jättebra vinterskor! Älskar dem jag har, de ska klara -40 och de har varit guldvärda när vi bott i norrland! Men på något konstigt vis är det kanon även i södra sverige, även om det inte alls är så kallt här som det var uppåt!

Anneli Stålberg sa...

Allt väl! Det låter som om du har det bra. Härligt!

Anna Granström sa...

Och vi har inte ens snö här än! Galet. Längtar dock oxå efter sommaren... Sommaren 2012 längtade jag ju bara efter hösten! :)

Skönt att ni mår ok! Undrar om min bok kom bort i stormen... Postade den innan.

Malin-Charlotta sa...

Tänkte direkt på dig när han vann valet! Så skönt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...