torsdag 29 november 2012

Svaret på era frågor!


Lite då och då gillar jag att kika på min statistik över besökare jag får på bloggen. Man ska ju inte sticka under stolen med att det är roligt när folk hittar hit och jag är evigt tacksam för alla er som kommer på besök.
Igår kikade jag på min statistik igen och speciellt på vad som sökts på sökmotorer och som lett till min blogg...Jag kanske kan ger er svaren på era frågor, jag vet inte. I alla fall kommer jag att försöka.

1. Blå fläckar i badrummet
Mina rekommendationer är att du uppsöker en läkare omedelbart. Blå fläckar är förmodligen inte något man vill se någonstans. Ett annat tips kan vara att du genast slutar hutta på spriten.

2. Tre nyanser av grått
Jag vet inte vad dina vänner har berättat för dig, men böckerna har fler nyanser än tre om det är de böckerna du letar efter. OM du av någon anledning tror att det ÄR tre nyanser av grått är du antagligen för ung för att läsa dem. Just my opinion.

3. Varför känna sig underlägsen?
Jag tror du har svarat på frågan själv faktiskt. Det finns ingen anledning alls. You rock!

4. "Sara Starkström"
Låter som en trevlig människa som jag gärna lär känna. Just nu har jag ingen aning om vem det kan vara. Alla som heter nåt med Stark i namnet tycker jag verkar vara bra att ha som vänner när det blåser lite extra ibland.

5. Gammeldax julkort
Ja, det är såna som inte skickas på datorn. Aldrig hört talas om? Nästa gång du besöker en affär kan du fråga efter "Julkort" och personalen kommer att visa vägen. Julkort är små bitar av hårdare papper (ungefär 1/6 av ett A4 ark) med bilder på (julmotiv som tomtar och sånt, eftersom du söker på JULkort. Det finns också varianter av dessa pappersbitar till påsk, födelsedagar och andra högtider). Man skriver sedan sin hälsning bakpå pappersbiten, köper ett frimärke (det är också en sån där gammal grej. För att posten ska acceptera att plocka upp pappersbiten från en postlåda i närheten av dig, vill de ha betalt och det i form av frimärken. En gång testade jag at klistra på ett klistermärke med motivet av en smiley. De gick inte på det. Jag rekommenderar att ni köper ett riktigt frimärke. De är relativt smarta på posten.) och lägger på brevlådan. Glöm inte att skriva adressen till den du vill skicka till. Det underlättar. Lycka till!

6. baka adventsljusstakar
Den här var verkligen knepig eftersom jag aldrig testat att baka en ljusstake tidigare. Jag tog därför en gammal adventsljusstake som jag kände kunde behöva piffas upp lite, slog på ugnen på 250 grader och stoppade in ljusstaken i ugnen 40 minuter (som en vanlig sockerkaka ungefär).
När lägenheten släcktes ned och lågorna slog ut ur ugnen fick jag ringa till brandkåren för att rådfråga om nästa steg. Ska ni själva försöka er på att baka staken, ska ni se till att ha brandbilar standby (I wish I had). När elden sedan är släckt har adventsljusstaken en läcker svart färg med hint av aska. Den lyser inte särskilt väl, men med hjälp av snygg modern ljussättning av andra lampor i fönstret ska ni se att ert mästerverk blir populärt i grannskapet. När rökmolnen väl lagt sig vill säga.

6 kommentarer:

Marina sa...

När man kollar sökorden man får till bloggen kan man ibland fundera på vad det är man skriver om...

Hanna Lans sa...

Haha!
Fast när jag kollar sökorden som endel har använt för att komma till min blogg, så är det mest Hanna Lans de har sökt på. Inte många skojiga saker alls.

Anonym sa...

hahaha - du för rolig! Ja vissa sökord får en verkligen att fundera över saker och ting..! :D

Freedomtravel sa...

Haha, man kan ju inte annat än att undra hur folk hittar till ens blogg... måste kolla om jag kan se det där för min blogg ;)

Camilla sa...

Haha Tack, nu är jag mycket klokare. Dags att baka adventsljusstaken i morgon så att den är redo till söndag.

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Hahaha, vilken kul grej!

Bra jobbat, Klem Anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...