lördag 8 oktober 2011

För det är bara soool hos mig

Ja, så var det helg igen. En hektisk vecka är över och nu är det dags att landa igen, samla energi för den kommande veckan. Tidigare i veckan hade jag hoppats på regn och rusk inför helgen för att kunna sitta inne och mysa i soffan. Well, det är bara sol hos mig idag och lika glad är jag för det. Då kan jag gå en promenad med dottern och mysa på stan en stund. Kanske gå till lekparken som vi inte besökt på väldigt länge.
Ikväll ska jag laga en supergod maträtt som jag hoppas blir lika lyckad som den vi åt på restaurangen i Stockholm förra året. Det är en japansk maträtt som heter Yakiniku. Den var fruktansvärt god när vi åt den och ända sedan dess har jag letat efter ett bra recept på den. Nu verkar det som jag hittat nåt riktigt bra och jag håller tummarna att det verkligen är så. Ikväll är det upp till bevis!

Bild lånad. Ser mycket godare ut i verkligheten!
Nej, dags att kicka igång dagen tror jag! Frukost och väcka dottern! Ha en superfin lördag!

9 kommentarer:

Katarina sa...

Spännande matlagnings projekt idag! Lycka till.

Kim M. Kimselius sa...

Tänk... Jag ska också ha Yakinuki idag! Har ett jättebra recept om inte ditt fungerar! Lycka till! Håller med dig, Yakinuki är SUPERGOTT!
Kram Kim

my sa...

Mmmm, om det blir bra måste du dela med dig av receptet!! Yakiniku Är en klar favorit hos mig, älskar japansk mat över huvud taget. :)

Hoppas du får en fin dag!
Kramar

Camilla sa...

Jag blev så nyfiken så jag googlade på Yakiniku. Det låter gott. Du får gärna återkoma med recept om ditt recept blev bra. Den rätten skulle passa i vår japantokiga familj.

Jojjo sa...

Yakiniku är hur gott som helst! De sålde det på en sushirestaurang i Gävle förut men har inte varit där sen de bytte ägare. Hoppas du får till receptet!

Husfrun sa...

Hoppas du lyckas bra med middagen! Men vad ska vi äta? Hopplöst att komma på...
Ha en trevlig lördag.

Monica sa...

Låter spännande med maträtten och så skönt ni har sol, vet knappt vad det är för väder längre, lite sol ibland och blåsten har avtagit och det har slutat regna, men höst är det verkligen, skönt om det kunde vara några plusgrader länge så snön håller sig borta, såg du bilderna från Kiruna? (om du har snölängtan;-)

Anneli sa...

Det låter spännande med maten, det receptet måste jag kolla upp. Hoppas att du får ihop riktigt mycket energi i solen i helgen.

Duktiga Tjejen sa...

Jag äter inte sånt kött, men pappa tar alltid en yakiniku och jag en sushi när vi äter det i denna genre, senast förra veckan :) Blev det gott?

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...