lördag 29 oktober 2011

I valet och kvalet så blev det valet? What?

Min bloggvärld utökas hela tiden. Några av er visste redan att jag har en matblogg också. Matblogg och matblogg. Jag uppdaterar mer eller mindre sällan. Ibland kan jag få värsta fnattet och lägga in fem recept på en gång. Igår lade jag in min fantastiska morotskaka (följ receptet till punkt och pricka och  jag lovar guld och gröna skogar samt magont för du kan inte sluta äta den) till exempel. I veckan kommer lite annat också. Jag har väl haft den mer som en kom-ihåg för mig själv. Det finns mycket man lagar och sen glömmer man bort var receptet finns eller ATT man ens lagade det. Så dåligt minne har jag.


I morse stod jag i valet och kvalet nu när min nya utmaning satt igång. Ska jag fortsätta uppdatera på min speciella sida på denna blogg ELLER skapa en ny träningsblogg enkom för detta? Har jag tid med TRE bloggar? Jag uppdaterar ju ändå sidan med utmaningen varje dag. Då kan jag lika gärna ha en blogg att uppdatera det på. Mindre grötigt plus att man kan kommentera under varje inlägg. På sidorna här på bloggen kan man ju inte kommentera alls.
Så jag introducerar min tredje blogg i Trillingnötens imperium: trillislifeinprogress.blogspot.com (TACK Malin-Charlotta för smeknamnet som kom väl till pass nu!). Och passar det inte bra med TRE bloggar eftersom mitt namn är TRILLINGnöten? Tre nötter till priset av en? Jag är lördagssvamlig verkar det som. Att jag utökar mitt bloggimperium stiger mig tydligen åt huvudet.
Well, ni som är intresserade av träning och hälsa, ni får gärna kika in där. Jag uppdaterar nog lite oftare där med inspiration och sånt, än här inne där standarden är ett inlägg om dagen. Här känns det bättre tycker jag. På träningen och hälsa händer det saker hela tiden.

Idag är det också premiär på andra sätt. Vi ska gå på bio för första gången med dottern! Jag och maken är ju riktiga biofantaster (i alla fall innan vi blev föräldrar. Nu finns det inte lika mycket tid till detta.) och det har blivit dags att introducera dottern. Preimärfilmen blir "Nalle Puhs film: Nya äventyr i Sjumilaskogen" som visas på stora biografen i storstan. Det blir popcorn och hela faderullan. Det ska bli spännande!

10 kommentarer:

Beatatjata sa...

Yay!!

Johanna sa...

Å, kände inte till din matblogg men nu ska jag spana in både den och träningsbloggen.

Och gud vad skoj att gå på bio med dottern, hoppas hon gillart!

Emmas Bokhylla sa...

Matblogg?! Mums!!
Jag ahr ocksa funderat pa att ha en, men ar inte alls saker pa om jag skulle orka med det. TRE bloggar! Det ar fullt logiskt, du ar ju Trillingnoten! :-)

Husfrun sa...

Tre bloggar är ju perfekt med tanke på ditt namn :)
Morotskaka har jag faktiskt aldrig bakat... kanske läge nu då.

Nalle Puhfilmen har jag funderingar på att ta med Masi på.

Malin sa...

Hoppas hon gillar bion! Äldste sonens första biofilm var Nicke Nyfiken och yngste sonen var Wall-e. Så länge det inte är 3D gillar de bio. Senaste filmen de såg var A Dolphin Tale, för omväxling skull INTE en tecknad film;)

Malin-Charlotta sa...

Åh jag blir alldeles rörd att du antagit Trillis namnet i din adress till nya bloggen! Jag glömmer aldrig när jag råkade skriva det för första gången (efter ha tänkt det miljoner gånger)och fick lätt ångest över hur du skulle ta det. Åh tänk vad bra det blev!

Stort Lycka till och tack för jag får ännu en blogg att följa tillsammans med dig!

Stor Kärlekskram till dig!

ps/ Vet du, Trillis, du inspirerar mera, jag har nämligen alltid velat testa hår åt det röda hållet, men aldrig vågat. Nu sitter jag här med färg i håret och ska ut och dansa om en timme...hoppas det blir som jag önskade (annars får jag leta på en keps) hahaha!

Camilla sa...

Kul med en träningsblogg. Jag lägger genast till den till min RSS-lista.
Hoppas ni haft en bra lördag. Kram!

Anneli sa...

Åh, det är så mysigt att gå på bio med barnen.
Hoppas att ni fick en trevlig kväll tillsammans med dottern :)

Marina sa...

Hoppas ni fick en bra biostund :)

Kim M. Kimselius sa...

Oj, vad spännande med en ny blogg. Och din matblogg hade jag inte en aning om, jättekul!
Nu blev jag väldigt nyfiken på dina andra bloggar.
Kramar Kim

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...