lördag 22 oktober 2011

Som jag sett fram emot denna lördag

Joy! Jag har nu avslutat in formtopp för denna gång ( kommer säkerligen tillbaka). Jag har uppdaterat sidan också för er som är intresserade. Dessutom ska vi idag gå ut och fira bröllopsdag på restaurang i storstan. Klä upp sig, äta god mat och ha det mysigt. Det är verkligen inte varje dag som det händer! Lite champagne när vi kommer hem och jag har lovat att baka morotskaka idag med glasyr. Rena rama lyxen för mig som haft godisstopp så länge.
Plus en annan liten sak som jag meddelar imorgon. Jag hoppas verkligen att det blir riktigt bra! Lite nervös är jag minsann, ett stort steg för mig kan jag tala om. Gah!
Nu ska jag göra lyxfrukost med amerikanska pannkakor och rostat bröd. Som jag har längtat!
Lördag mina vänner! Kicka igång!

Snart i mitt kök. Bild lånad. For now.

14 kommentarer:

Beatatjata sa...

Wohoo!! Så himla bra jobbat! VIlka fina siffror!! Och så den där känslan, av att ha kontrollerat sig själv under en period, lärt sig om ens kropp och hur man fungerar i olika situationer osv. Ovärderligt! Oerhört inspirerande hörrö du, jag tar efter dig :-). En fråga (som jag kanske frågat innan, minns inte) hur lång är du?

Ta nu en välförtjänt vila, NJUT av godsaker och bröllopsdag och allt vad det är. Och sen ser jag fram emot att läsa om kommande utmaningar :-)

Duktiga Tjejen sa...

Supebra jobbat!! Im impressed! Och vad mysigt firande med mannen du kommer få. Är nyfiken på hemlisen, har mina misstankar... Kram till dig och ha en underbar lördag!

min tekopp sa...

Wow så duktig du är, riktigt imponerande! Så mysigt ni ska ha det i kväll. Väntar med spänning på morgondagen för att se vad du har för hemlis att avslöja.

Kram & Grattis än en gång

Anonym sa...

WOW!!! :-) SUPERBRA! Jättekul att få läsa din summering. Jag är så klart väldigt nyfiken på din överraskning imorgon? :-) Massor med kramar coh jättegrattis till resultatet!

Dorro sa...

Vad fantastiskt duktig du är! Jag är mycket imponerad. Restaurang och morotskaka låter underbart! Ha det så trevligt och grattis på börllopsdagen.

Monica sa...

Jag tror du ska byta jobb eller peta rektorn;-).
En riktigt trevlig och njutbar dag önskas!

Marina sa...

Hopas det blir en kanonmysig lördagskväll :)

Mariah sa...

Härligt jobbat! Det är ju helt underbart att nå sina mål, eller när man rent av känner en förbättring. Och grattis på bröllopsdagen i efterskott, men se till att ha en underbar helg i firandets tecken! Unna dig morotskaka nu och njut :) Det tycker jag du är värd!

Massa kramar dig till! <3

Madeleine sa...

Härligt :)
Hoppas ni får/fick en bra dag med massa gott.

Monika Häägg sa...

Låter gott och härligt!

ZtorZillen sa...

Grattis! Bra jobbat! va kul att ni ska klä upp er å gå ut å fira!! Ha en underbar helg!

Västmanländskan sa...

Härligt att fira lite. Hoppas det blev riktigt mysigt.

Hjem Kära Hjem sa...

Underbart o gå ut med kärleken!!! Hoppas kvällen var helt SUPER, Klem Anna

Emm sa...

Mmmm -det är du värd!

Vi andra är nyfikna :-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...