måndag 26 september 2011

Det här med bästa formen

Mitt projekt Bästa Formen någonsin börjar lida mot sitt slut. Slut och slut, men ni vet vad jag menar. Det tar aldrig slut, men just den här utmaningen får sitt slut om 3,5 vecka. Egentligen är det väl närmare 4 veckor, men 3,5 låter så mycket kortare så jag säger det istället.
Utmaningen startade den 1 juli och avslutas i lagom tid till vår fjärde bröllopsdag. Den firas den 20 oktober, men eftersom det är en torsdag avslutar jag på lördagen istället, den 22 oktober. Det kändes bättre. Då är sista vägningen och mätningen.
Nu har jag fått en blygsam förfrågan från Beata om jag kunde lägga upp mina mål, mått och bilder och sånt där. Jag har varit lite restriktiv med just detta, då jag inte vill "fläka" ut mig hur som helst. Detta är ju ingen renodlad tränings- eller viktblogg och jag kanske var lite orolig för vad folk ska tycka när de loggar in och jag "tjatar och gnötar om min vikt och träning heeela tiden". Därför tillkom min nya sida med Bästa Formen. Och så är jag väl lite reserverad. I alla fall när det gäller att visa upp min halvnakna lekamen på bloggen. Risken finns ju att det blir ren hysteri när otroligt snygga bilder av mig visas upp, rena rusningstrafiken och bloggen kanske kraschar. Onödigt att risker nåt menar jag :p

Målen kan jag delge mig av på en gång:

- gå ned några kilo, men framförallt tajta till kroppen
- få bort flabbet från magen, eller i alla fall vara en bra bit på väg
- få en snyggare kropp helt enkelt
- bli starkare, öka vikter, orka mer
- kunna springa en mil på under en timme
- kunna stå i plankan i 3 x 2 min

Jag har fotat och mätt ungefär varannan vecka. Måtten kommer jag att lägga upp på sidan för Bästa Formen om ni vill kika efter den 22 oktober.

Bilderna kommer nog inte komma upp på bloggen. Det kan vara några tappra som är intresserade av att se lite bilder och då får ni gärna maila på vilsnajollen@gmail.com. Glöm inte att berätta vem du är!
Jag vill veta vilka som har tillgång till de smaskiga bilderna.Är alltså inte lika modig som andra fantastiska bloggare, jag fegar ur lite jag.

Nu är det fyra hårda veckor kvar, en fokusmånad kan man säga. Jag andas bra mat och mycket motion ända fram till slutet.
Så vad händer efter den 22 oktober? Är det slut då? Återgår jag till min gamla soffa och degar med lösgodis och läsk? Nej, då. Då sätter jag nya mål helt enkelt. Nya utmaningar och ett nytt datum som förmodligen blir i krokarna kring jul. Det lutar åt nåt i stil med att se snyggare ut i nåt klädesplagg. Verkar roligt! Vi får la se!

Tjejmilen 2010
16 kommentarer:

min tekopp sa...

Wow så duktig du är. Jag imponeras över att du väljer att sätta upp ett nytt mål när det gamla är till ända. Det är starkt.
Kram

Duktiga Tjejen sa...

Du är OTROLIGT duktig! Jag är nyfiken på bilder, så jag kommer maila dig sedan =)

Beatatjata sa...

Kul att läsa!

Det är verkligen inte självklart att lägga ut halvnaken-bilder på sig själv, jag funderade länge innan jag gjorde det men tänkte sen,typ, whatever ;-). Bra mål iaf, ser fram emot resultaten, och vill gärna se bilder sen! Mailar när det är dags!

Jag skapade ju en egen blogg när jag började med fokusmånadsgrejen, nu håller den andra på att självdö. Shape up-bloggen är mycket roligare och har många fler läsare!

Husfrun sa...

Du är otroligt duktig, stark och envis. Jag är imponerad.

Jojjo sa...

Jättekul att läsa, hade missat den där sidmenyn innan (är alltid så fokusera på dina härliga inlägg, haha) men nu ska jag börja kika in där för inspiration!

Marina sa...

Bra jobbat! Härligt att du orkar hålla i!

Johanna sa...

Heja dig, kul! Bra jobbat!

Monica sa...

Gratulerar till allt, du är duktig:-) och klok när det gäller bilderna, finns många som slänger upp allt på bloggen och det händer kanske inget särskilt men du har många läsare och bor i liten stad dessutom, så bra beslut du tar och jag kan i alla fall se dig framför mig, de som orkar springa en mil har alltid en spänst som syns med långa smidiga muskler:-)

Katarina sa...

Gratulerar! Du är dukt9ig med alla dina utmaningar, med dig själv! Imponerad!

Kram

Monika Häägg sa...

Bra med mål. du är väldigt fokuserad. Borde nog ta efter lite. Tycker jag svämmar över på alla breddar:)
Sedan vill jag säga grattis till dig. du har vunnit en bok i min tävling. Lämna din adress på info@monkaland.se så kommer boken hem till dig!

Malin-Charlotta sa...

Du klarar det, det är min fulla övertygelse, Snygging!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vad duktig du är! Jag är säker på att du kommer nå ditt mål till den 22 oktober!

Tycker också att det låter som att du har en mycket sund inställning till kost och motion!

Steel City Anna sa...

Jag är också restriktiv med bilder på bloggen av samma orsak, vill inte ha en massa papparazzis och modell-agenturer efter mej ;)

Härligt jobbat hursmhelst!

Pernilla-alias Buba sa...

Härligt med tydliga uppsatta mål där!
Lycka till med träningen :)

Camilla sa...

Wow, vad du kämpar på bra! Envishet är bra att ha ibland. Heja på och fortsätt mot dina mål.

Trillingnöten sa...

Mintekopp: Tack! :)

Duktigatjejen: Äntligen nån som vill se mig halvnaken! :p

Beatatjata: Bilder kommer :) Jo, det är svårt att liksom bestämma...du är modig du! :) Men så får du så fina resultat att det är självklart att man vill visa upp lite!

Husfrun: Tack!! :)

Jojjo: Haha,,,jag missar också sånt! Enjoy!

Marina: Jag försöker!

Johanna: tack! Uppskattar ditt påhejjande! :)

Monica: Om det bara vore sant :) hahaha...men lite muskler finns det numera i alla fall! Och det uppskattar jag!

Malin-Charlotta! Ditt stöd betyder mycket!

Katarina: tack! :)

Monika: Åh vad kul! Det ska bli så roligt att läsa en av dina böcker snart!

Karin: ja, det har tagit ett tag att komma så här långt, men det har det varit värt!

SteelCity Anna: Hahaha, jag vet vad du menar! De där jäkla papparazzihelikoptrarna gör ju en tokig om natten.... :)

Pernilla: Kul att du kikade in! Tack!

Camilla: Ja, envishet är verkligen bra :) Tack!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...