torsdag 22 september 2011

TGI Friday

Aldrig har en vecka känts så lång. På allvar. Jag tyckte redan igår att det var fredag, innan jag insåg att det faktiskt bara var torsdag. Det är konstigt så där. Tänk om man fick gå på känsla? Hmmm, idag känns det minsann som lördag fast det officiellt är onsdag, vi tar ledigt! Jag vet heller inte varför veckan känts så lång. Kanske för att veckan i princip rullat på i samma vanliga lunk på jobbet. Lite drama igår med en förälder, men det fick rektorn sköta.
Men nu äntligen är det fredag! Och helgen kommer att bjuda på en hel del. Det kommer att vara fullt ös medvetslös från morgon till kväll både lördag och söndag. Det är lite roligt. Oftast har vi ju nästan ingen inbokat. Vi gör liksom vad som faller oss in på helgen. Det bjuds på barnvakteri, marknad på torget, dans, barnkalas och träning plus systerhäng. Vi får se om jag ens har tid att blogga i helgen! What, did I just say that? Självklart blir det bloggande!

Jag tänker göra en Anneli och köra en fredagsdans idag!

6 kommentarer:

Jojjo sa...

Hahaha tack för det skrattet! Det bästa var att det inte verkar arrangerat heller.

Jobbigt med de där veckorna som aldrig verkar ta slut, själv har dock veckan gått så fort att jag trodde det var torsdag idag. Det gillas bättre... Hoppas du får en riktigt fin helg!

Emmas Bokhylla sa...

Ah, harlig helg det later som!

Jag kanner igen veckan, har har det ocksa varit fullt os och jag har knappt hunnit lasa en enda blogg...! Menmen, tiden gar ju jakligt fort i alla fall! :-)

Johanna sa...

Å gud jag älskar den mannen.

my sa...

Underbart klipp! Snacka om "feelin the groove"! :)

Hoppas du får en fin fredag och att helgen blir spännande och bra.

Husfrun sa...

Själv blir jag alldeles snurrig i bollen när man som student är schemafri mitt i veckan. Ha en härlig helg.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vad kul att ha en massa spännande och roligt inplanerat till helgen! Ha en riktigt trevlig helg! =)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...