måndag 16 november 2009

Det är bara att acceptera

Måndag är inte min dag. Så är det bara. Jag tror att jag ska börja min vecka på tisdagen från och med nu. Bilen är fixad. Den kokade på vägen till jobbet. Den var för varm. Sen gick det bra.
När jag kom till jobbet. Då insåg jag att jag glömt nycklarna till jobbet hemma. Det betyder att jag hela dagen får fråga kollegor om de kan hjälpa mig att öppna dörrar. Mycket roligt. Not. Vi har många låsta dörrar.

3 kommentarer:

Pilla sa...

haha, ja vi har ju måååånngggaa låsta dörrar på jobbet. glöm inte nycklarna i morgon:)kram

Penntrollet sa...

Du och jag greger...du och jag... vet du... jag mitt smarta arsel är på kurs i uppsala till typish 5, sen jobbar jag VAKEN natt till o7 imorrn(genidrag) och sen börjar jag mellan typ 10 och 12 och har möte till 15...den där tentan känns aaaaavlägsen!

Mimmi sa...

Haha forlat, jag har bara aaalltid undrat. For ibland tycker man ju larare ar hur dumma som helst. Verkar varken se eller hora.

Tackar sa mycket for dina arliga svar! For mig, trots att jag ar vuxen och vet att mamma och pappa inte ar ododliga gudar sa ar anda en larare for mig nagon som vet precis allt. Ni ar lite ododliga i mina ogon. Trots att jag sjalv har undervisat en period har i Japan och jag ar definitvt inte allvetare, ahaha.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...