Jag har lovat att ge lite recept. Nu kommer ett vegetariskt recept från min värdfamilj i USA. De åt ju som tur var Sabbatsmiddag (de var judar) på fredagar och då blev det riktig fest. Lite trevligare än de där jäkla bönorna.
Spenatkompott
500gram keso
500gram fryst hackad spenat (eller färsk som du hackar själv, Bird eyemärket för er amerikaner)
200gram starkare ost (sharp sheddar typ för er som bor i USA)
3 ägg
salt
peppar
Blanda keso och upptinad spenat. Riv osten och blanda i. I med äggen, salt och peppar. Blanda allt ordentligt och in i ugnen på ca 175 grader tills det blivit en ljusbryn yta och den är fast.
Snabbt, enkelt och gott.
tisdag 24 november 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Å TACK!!
Låter himla smarrigt!
Jag ahr gjort en del pastarätter förr med just spenat och keso men aldrig i ugnen!
Ska spara receptet nu och testa.
Skicka en kommentar