måndag 30 november 2009

Kändisspan

När man bor i New York frågar människor alltid om man sett några kändisar passera förbi eller om man hänger med dem på nån bar...eh, not really. Visst, chansen är bra mycket större att se en magakändis i New York än i Stockholm :P Min man som bott i NY i åtta år innan han träffade mig hade aldrig sett en kändis. Sen kom jag in i bilden och då hände det grejer. Det gäller bara att vara ute och röra på sig. Här kommer min "lista"

Robert DeNiros son gick på samma skola som en av tjejerna jag tog hand om. Jag pratade med sonen, såg DeNiro flera gånger på skolan och umgicks med hans fru under en skolresa...

Cynthia Nixon (Ni vet Miranda från Sex and the City) öppnade hissdörren åt mig och vi hälsade på varandra.

Sen har jag skymtat förbi Sting, Harvey Keitel, sångaren i Goo Goo Dolls, blev nästan överkörd av Matthew Broderick som blev förbannad, ätit på samma restaurang samtidigt som Steve Guttenberg från Polisskolanfilmerna, sett Yoko Ono passera mig med sina livvakter. Just ja...mumsingen George Clooney. Sedan alla medlemmar från Harry Potter-filmerna utanför en premiär. Sedan går man alltid förbi nån affär med passa säkerhetspådrag för att de stängt affären eftersom en megastar kommer och ska handla...typ Mariah Carey. Men då ser man ju faktiskt inte den faktiska stjärnan.

Ja, det var några som jag har på min "Jag mötte Lassie"- lista.

3 kommentarer:

Penntrollet sa...

Vi såg ju Broderick igen när jag va hos dig:P han förföljer dig!

Ida sa...

Wow, och det jag säger wow för är egentligen inte för att du sett eller träffat alla dessa människor utan för att du vet vilka de är när du ser dom. Jag skulle aldrig känna igen någon, jag skulle heller inte komma på vem det var. Jag tror jag skulle kunna möta George Clooney på gatan utan att tänka på att det är han... jag serverade Joe Labero en gång på en stor gala men jag tänkte liksom inte på vem det var tills alla andra sa, såg du, såg du vem det var... =) Jo då såg jag ju....

Trillingnöten sa...

Ida: lol! Haha vad kul! Så är min man också! Det kanske är därför han aldrig sett några innan :) Men visst är det så. Jag brukar inte reflektera över människor där jag bor och folk tror jag ignorerar dem när jag går på stan!

Penntrollet: eller hur! Han är min nya bästis. Han är min stalker!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...